Smooth Sugars koorijad näole ja HUULTELE - L'Oreal Paris

Hei!

Tänane postitus näohooldusest. Olin juba varem teadlik, et Lorealil tulevad kohe-kohe välja suurepärased suhkrubaasil põhinevad näokoorijad. Mul avaneski võimalus neid testida ja võin etteruttavalt öelda, et üks neist kujunes mu kindlaks lemmikuks, samas ma võin tõesti julgelt väita, et mulle meeldisid need kõik, sest minu jaoks olulised omadused koorija juures on täidetud:
-100% loodulikku päritolu suhkur
- Näole ja HUULTELE
- Ei sisalda silikoone ega parabeene
- Puhastav, näonahka pehmendav


Sära andev suhkrukoorija viinamarjaseemne õli koos E-vitamiiniga - Mulle meeldis, et tal olid küllaltki väikesed terakesed, mis ei kraapinud nahka. Koorija poleerib nahapinda ja paneb selle kaunilt särama.Puhastav suhkrukoorija kiivi seemnetega- mmmmm, see  kiivi lõhn ja tekstuur... lemmik! Tuntavat koormise efekti nagu kahe teise koorija puhul ei olnud otseselt tunda, kuid nahk oli peale seda kindlasti pehmem ja värskem. Koorija eesmärk on avada ummistunud poorid, vähendada ebatasasusi ja puhastada nahka.


Toitev suhkrukoorija kakaovõiga - Leevendab naha kuivust, puhastab ja toidab. Terakesed on nahal tuntavad. Mul on pigem kuivemapoolne nahk ja oli äärmiselt meeldiv tõdeda, et peale Smooth Sugars toodetega koorimist ei jäänud nahk kuidagi "kiskuma".


Ilusat suve,
Kristiina

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram