MakeUp Eraser - meik maha rätikuga?!

Hei, armsad!

Meigi eemaldamisele ei olegi veel ühtegi postitust pühenanud, kuid kahtlemata on see hea näohoolduse alus. Tänane postitus kõigile, kes soovivad kiirelt ja lihtsalt meiki eemaldada, ilma vastavaid kreeme/õlisid kasutamata, sealjuures mitte nahka hõõrudes.
Ühesõnaga - see on MakeUp Eraser. Ma olin alguses ülimalt skeptiline kui selle testida sain. Toode lubab eemaldada meigi vaid rätiku abil.


Minu jaoks tundus see ulmeline. Ootused ei olnud eriti suured, eriti kuna ma teen endale tavaliselt  full glam meigi, mis nõuab tõhusamat puhastust.


AGA minu suureks üllatuseks, võttis seesama väike rätik kogu mu jumestuse maha ja seda ainult vee abil. Amazing! Ma ei tea, kuidas see toimib, aga see töötab! Piisab vaid rätiku märjaks tegemisest sooja veega ja kogu meik saab lihtsalt eemaldatud.
                                                                             https://makeuperaser.comMillega sina oled harjunud meiki maha võtma? Ühtlasi kui sul on ideid, millest võiksin kirjutada, anna mulle teada kommetaaridesse või IG

Kristiina

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram