MakeUp Eraser - meik maha rätikuga?!

Hei, armsad!

Meigi eemaldamisele ei olegi veel ühtegi postitust pühenanud, kuid kahtlemata on see hea näohoolduse alus. Tänane postitus kõigile, kes soovivad kiirelt ja lihtsalt meiki eemaldada, ilma vastavaid kreeme/õlisid kasutamata, sealjuures mitte nahka hõõrudes.
Ühesõnaga - see on MakeUp Eraser. Ma olin alguses ülimalt skeptiline kui selle testida sain. Toode lubab eemaldada meigi vaid rätiku abil.


Minu jaoks tundus see ulmeline. Ootused ei olnud eriti suured, eriti kuna ma teen endale tavaliselt  full glam meigi, mis nõuab tõhusamat puhastust.


AGA minu suureks üllatuseks, võttis seesama väike rätik kogu mu jumestuse maha ja seda ainult vee abil. Amazing! Ma ei tea, kuidas see toimib, aga see töötab! Piisab vaid rätiku märjaks tegemisest sooja veega ja kogu meik saab lihtsalt eemaldatud.
                                                                             https://makeuperaser.comMillega sina oled harjunud meiki maha võtma? Ühtlasi kui sul on ideid, millest võiksin kirjutada, anna mulle teada kommetaaridesse või IG

Kristiina

1 kommentaar:

  1. Elu on hea, kui olete oma kallimale, ma ütlen seda, sest kui mul oli probleeme minu armuke, ma ei ole kunagi näinud, elu on hea asi, kuid tänu Tempel Vastus Dr. Obodo, et aidata mind pani õigekirja tõi mu armuke, et mind 48 tunni jooksul. Mu abikaasa jättis mind teise naise pärast 7 aastat abielu, kuid Dr Obodo aitas mul edasi magic, mis tõi ta mulle 48 tundi. Ma ei ütle teile rohkem üksikasju ise, kuid ma ainult soovitada neid, kellel on probleeme seal suhted või abielu võtta ühendust Dr. Obodo kasutades neid andmeid;
    ( templeofanswer@hotmail.co.uk)
    Whatsapp: + 2348155425481

    VastaKustuta

Instagram