Maybelline uudised

Hei armsad!

Vahepeal on jälle väike paus sisse jäänud, mul on lihtsalt nii palju tegemist olnud. Nädal tagasi saatis Maybelline mulle pakikese, kus oli nende uus ripsmetušš Total Temptation ja The City Kits All-in-One Eye & Cheek Makeup Palette.


Mu rõõm oli topelt suur, sest pakike oli nii ilusti kokku seatud. Super naiseliku karbi sisse oli sätitud karvane vaibake ja seal peal tooted. Uskumatu kui palju annab väike detail juurde.


Maybelline Total Tempatiton Mascara
Välimus - minult saab 10/10st kui armas saab üks ripsmekas välja näha? Täielik naistekas. Lisaks on tal super hea vanilje - kookose lõhn. Ma olen tihti skeptiline igasuguste lõhnade osas ripsmekatel, aga üllatusin positiivselt, minu silmi see ei ärritanud. Kandsin kolm kihti ripsmetele, milleks olla tagasihoidlik kui saab ka maksimaalne olla eksole :D Tušš eraldas, pikendas ja tihendas. Ei ole ühtegi negatiivset poolt välja tuua. Minu uus lemmik! Täielik must have! Hind ca 12€.

The City Kits All-in-One Eye & Cheek Makeup Palette - Jällegi mitte ühtegi halba sõna.Väga praktiline kit põsepunast, highlighterist ja lauvärvidest. Kasutasin enda jumestuses põsepuna, highligterit ja silmameigiks nelja järgnevat tooni. Mega hea kingiidee! Kas pole?


Kui sul tekkis küsimusi/ideid/mõtteid, siis kirjuta mulle kommentaaridesse või IG

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram