Juuksed korda + sooduskood!


Seekord teemaks juuksed. Jagan oma kogemust erinevate juuksuritega ja SOODUSKOODI mille kohta infot postituse lõpus leiad!


Minu arust juuksed on iga naise rõõm või stress. Minu jaoks viimasel ajal oli pigem stress. Osad teavad, et  mul olid  kunagi roosad juuksed, millest otsustasin ühel hetkel loobuda ja tumedaks värvida. Töö sai teostatud juuksuris. Tulemus kahjuks ei olnud selline nagu lootsin, sest roosad laigud jäid pähe.
Pikka aega mõtlesin, et ei julgegi vist katsetada enam juuksureid, püüdsin aga kogu aeg oma roosasid laike nii sättida, et need nähtavad poleks. Paar päeva tagasi kuulsin, et mu vana tuttav on õppinud juuksuriks ja oli rõõmuga nõus mind enda juurde võtma. Ütlen ausalt, et ma olin väga skeptiline, ei uskunud, et kui ühes väga mainekas kohas ei saadud juukseid korda, siis ilmselt on kas asi minu juustes või milleski muus.
Aega võttis, aga asja sai. Mässasime mu juustega tunde. Laura tegi roosadele kohtadele värvipesu, seejärel blondeeris. Kuna minu soov oli saada külm hallikas ombre blond, siis värvisime ka juuri ning hiljem sai blond osa üle tehtud hallika toonijaga. Tulemused räägivad enda eest.


Seega ma olen super tänulik sellele imelisele naisele! Ta on reaalselt andekas.
Mul on teile hea uudis, öeldes minu nime, saate -20% soodsamalt nii lõikuse kui ka värvimise!
https://www.facebook.com/luxhairlj/?fref=ts

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Instagram